Kedves Látogató!


Köszöntünk zenekarunk oldalán.
Megújult külsővel, új név alatt, a megszokott színvonalon, továbbra is kizárólag élőzenével folytatjuk kedves közönségünk zenei szórakoztatását.


A létezés egy zenekar, és nekünk összhangban kell lennünk vele. Ezért olyan varázslatos a zene, az emberi elme és a szív számára – mert csodálatos zenét hallgatva olykor belecsúszhatsz az univerzális harmóniába.

…rólunk írták:

Az esküvőnk nem kezdődött valami fényesen.. a tanúm a kocsiban hagyta a gyűrűinket, a téren elszakadt a ruhám, majd kitört a cipőm sarka, az öröm szülők össze vesztek. Így indultunk az estének, vajon mi lesz még.. aztán vacsora után a Pepita77 rázendített és reggel fél4-ig nem volt megállás! Óriási bulit csináltatok nekünk! Életem végéig emlékezni fogok rátok! Hálás köszönet vidámságotokért, profizmusotokért! Szeretettel, Kata és Máté

Zenekarunk vállalja esküvők, családi és céges rendezvények, utcabálok élő zenés szolgáltatását. A fellépéseket, szerepléseket az igényesség, a jó hangulat megteremtésének szándéka jellemzi, ennek érdekében minden kérésnek igyekszünk eleget tenni. Niki énekesünkkel lépünk színpadra, így biztosítva még teljesebb hangzásvilágot, természetesen mindent eredeti minőségben.

Tagok:

Tasner Niki, ének

Veres István, szólógitár, ének

Kőpataki József, dob

Szöllősi Zoltán, billentyű, vokál

Vági Gyula, basszusgitár, ének

e